Vi kommer vara lediga midsommarhelgen och hela veckan efter det.

Vi ska nämligen gifta oss och unnar oss att vara helt lediga för att ladda, vila, laga maten till vår egen fest och umgås med familj & vänner som ska dela detta med oss.

Så... Jobbtelefonen och mailen kommer att få vila ända tills måndagen den 4 juli. Varmt välkomna åter då!

Jan Johansen - Torsdagen den 4 augusti klockan 19:00

Det blir en favorit i repris. Förra sommaren när vi hade våra musikkvällar var det många som sa att det var så mysig stämning, man kom nära artisterna och det kändes som att man satt på Jills veranda. Ett väldigt fint betyg tycker vi och vill självklart göra fler musikkvällar. Så här kommer en.

Pris: 595:-/person inklusive mat + kaffe & kaka.

Vi serverar vår goda potatissallad (med senapsvinägrette, ruccola och picklad lök tillsammans med kokt delikatesspotatis från Axelssons i Aby) + en fräsch vitkålssallad samt mangosås, bröd och smör som kommer i skålar till borden.
Till detta väljer du antingen helstekt kycklingfilé, varmrökt citronpepparlax eller vegetariskt alternativ (serveras kallt på tallrik).

Biljetter bokar du antingen via mail; hosannika@stagards.com eller sms till 076-8138448.

När du fått bekräftelse från oss att du har plats betalar du din bokning (som är bindande) till bankgiro 5567-4493 och skriver; Jan Johansen, ditt eget namn samt ditt mobilnummer i meddelanderutan. Så fort vi fått din betalning registrerar vi in det i vår kassa och du får ett kvitto på sms till din telefon som också är din bilijett till kvällen. 

Vi håller preliminära bokningar en vecka efter vi bekräftat bokningen, sedan släpper vi dem till andra intresserade. Detta för att ni som verkligen vill komma ska få möjligheten till att göra det. Har du förbokat och avser att betala men märker att du kanske inte hinner få in pengarna i tid kan du ringa så bestämmer vi tillsammans ett datum som vi håller dina biljetter till.

Varmt välkommen till en härlig kväll hos oss med bra musik, god mat & dryck i trevlig gemenskap. Ta gärna med er det fina vädret!

Hälsningar Annika med personal

Söker du efter boende i Hultsfred? Vi har en övernattningslägenhet man kan hyra dygnsvis. Klicka på knappen här nedanför så kommer du till en sida med mer information. Välkommen!

Hur funkar dessa quizkvällar då? Jo... Ni bildar ett lag på allt från 2 personer och uppåt... Bokar bord på strandcampingen och kommer dit för att njuta av god mat och dryck till livemusik och frågor.

Jag spelar 10 sånger, det blir gott och blandat med delvis gitarrkomp och delvis färdiga bakgrunder. Frågorna kan handla om allt mellan himmel och jord. Det kan vara musikfrågor men lika gärna årtal, geografi, samhällskunskap etc. Allmänbildning helt enkelt. Dessa sommarquizer är anpassade så att även barnen ska kunna vara med så det är lite av varje med olika svårighetsgrader på frågorna.

Lite trevliga priser delas ut givetvis och så har vi ju äran av att vinna. 

Varmt välkommen till dessa kvällar! Hoppas vi ses! //Annika

PS. Om ni bokar borden redan till 18:30 så kan ni vara med då jag soundcheckar. Då brukar jag ta lite allsång med barnen - några kända barnsånger som både barn och vuxna kan sjunga med i.

Restaurangen erbjuder

Vi är SÅ tacksamma att ni vill beställa er mat från oss! Restaurangen får gärna bokas av lite större sällskap eller catering av mat (från ca 15 personer och uppåt), såväl dagtid som kvällstid. Vi erbjuder även goda smörgåstårtor och annat i den mån vi har möjlighet.

Dessutom har vi våra evenemangskvällar, som exempelvis livequiz, där ni bokar bord och kommer för att avnjuta god mat i en trevlig miljö.

Vill du få lite inspiration på vad vi har att erbjuda (givetvis så anpassar vi menyn efter önskemål i den mån vi kan) så klicka vidare till restaurang och catering här på hemsidan. Vill du veta mer om våra smörgåstårtor så hittar du en egen flik med beskrivningar och bilder på detta.

Välkommen med bokningar och frågor till 076-8138448.
Hälsningar Annika med personal

OBS! Vi har ny mailadress! hosannika@stagards.com

Vi erbjuder också

Första fredagen varje månad är det LiveQuiz Hos Annika med god mat & dryck och quiz till härlig livemusik.

Bilda ett lag på 2-8 personer och kom för att njuta. Alla tävlande tar med en tjuga var (alltså 20:-/p) som läggs i en vinsthink. Vinnande laget får vid kvällens slut innehållet i hinken och... hur mycket det är beror såklart på hur många som deltagit. Vi lottar även ut något pris bland övriga lag.

Pris: 189:-/person (inkl. vamrätt) + en tjuga till vinstpotten.

Nu är det sommaruppehåll! Men jag är varje onsdag klockan 19:00 under juli månad på Hultsfreds Strandcamping och har quiz för hela familjen. Så kom dit! 

Nästa quizkväll här på restaurangen blir fredagen den 2 september.

Då serveras en krämig pasta alfredo med färsk pasta, västerbottensost och som toppas med handskalade räkor eller helstekt kycklingfilé. Välj vad ni vill ha till pastan när ni bokar. (189:-/p). Varmt välkommen!

Boka ditt bord redan idag via sms till 076-8138448 eller mail till annika@stagards.com.
Varmt välkomna till trevliga onsdagskvällar Hos Annika.

PS. Vill ditt företag eller föreningen ha en egen quizkväll så är ni givetvis varmt välkomna att göra privata bokningar. Ring 076-8138448 för mer information. 

Kontakta oss!
Telefon: 076-8138448
E-post: hosannika@stagards.com

Följ oss gärna på sociala medier