Restaurangen erbjuder

Vi är SÅ tacksamma att ni vill beställa er mat från oss! Restaurangen får gärna bokas av lite större sällskap eller catering av mat (från ca 15 personer och uppåt), såväl dagtid som kvällstid. Vi erbjuder även goda smörgåstårtor och annat i den mån vi har möjlighet.

Dessutom har vi våra evenemangskvällar, som exempelvis livequiz, där ni bokar bord och kommer för att avnjuta god mat i en trevlig miljö.

Vill du få lite inspiration på vad vi har att erbjuda (givetvis så anpassar vi menyn efter önskemål i den mån vi kan) så klicka vidare till restaurang och catering här på hemsidan. Vill du veta mer om våra smörgåstårtor så hittar du en egen flik med beskrivningar och bilder på detta.

Välkommen med bokningar och frågor till 076-8138448.
Hälsningar Annika med personal

OBS! Vi har ny mailadress! hosannika@stagards.com

Vi erbjuder också

Första fredagen varje månad är det LiveQuiz Hos Annika med god mat & dryck och quiz till härlig livemusik.

Bilda ett lag på 2-8 personer och kom för att njuta. Alla tävlande tar med en tjuga var (alltså 20:-/p) som läggs i en vinsthink. Vinnande laget får vid kvällens slut innehållet i hinken och... hur mycket det är beror såklart på hur många som deltagit. 

Jag spelar 10 sånger, det blir gott och blandat med delvis gitarrkomp och delvis färdiga bakgrunder. Frågorna kan handla om allt mellan himmel och jord. Det kan vara musikfrågor men lika gärna årtal, geografi, samhällskunskap etc. Allmänbildning helt enkelt med lite olika svårighetsgrader på frågorna.

Vi börjar med att servera kvällens quizmiddag och sedan kör vi livequiz när vi är mätta och belåtna.


Nästa quizkväll är fredagen den 2 september klockan 19:00 och vi serverar då helstekt kycklingfilé med ugnsrostad potatis och gräddig dragonsås. Pris: 225:-/person

Man kan även förbeställa följande a´la´carterätter i stället för quizmenyn;
- Pasta Alfredo med handskalade räkor 269:-
- Helstekt fläskytterfilé med ugnsrostad potatis och gräddig kantarellsås 289:-
- Halstrad torskrygg med ugnsbakad spetskål, baconströssel, blomkålspuré och vitvinssås 325:-

Betalning = bokning av bord. Det är bindande anmälan en vecka före evenemanget så eventuella avbokningar görs senast fredagen innan. Får man sent förhinder erbjuds man givetvis att hämta den mat man beställt och betalat för.

Boka ditt bord redan idag via sms till 076-8138448 eller mail till hosannika@stagards.com.
Varmt välkomna till trevliga onsdagskvällar Hos Annika.

PS. Vill ditt företag eller föreningen ha en egen quizkväll så är ni givetvis varmt välkomna att göra privata bokningar. Ring 076-8138448 för mer information. 

Kontakta oss!
Telefon: 076-8138448
E-post: hosannika@stagards.com

Följ oss gärna på sociala medier