I utkanten av centrala Hultsfred hittar ni ett trevligt villaområde där vi erbjuder en övernattningslägenhet. Det är källarplanen i vårt hus, med egen ingång, som har ställts i ordning för att kunna ta emot gäster.

Här kan du/ni trivas oavsett om det är en-två familjer på semester som gör utflykter på dagarna och vill ha ett bekvämt och billigt boende, om du är på tjänsteresa och behöver bo en/flera nätter eller om ni är på genomresa och vill stanna för övernattning alternativt ska hit på besök och vill ha ett eget ställe att bo på.

Det finns sängplats för upp till 6 personer om vi ställer in en extrabädd. Ett sovrum med 120-säng och en bäddsoffa (enkelsäng). Vardagsrummet är inrett med en stor bäddsoffa där man lätt sover två personer (140 cm) och en bäddbar fåtåölj som blir till en enkelsäng. Vi har också en extrasäng vi kan ställa upp om så önskas plus en resesäng för små barn som kan lånas.

Förutom sovplatserna finns en fräsch wc/dusch, ett väldigt enkelt men funktionellt pentry med diskho i den anslutande tvättstugan. För den som gillar att träna finns lite enkla redskap för det också.

Om vädret är fint så har ni en egen uteplats i anslutning till er entré med grillmöjligheter för den som så önskar. 

Pris: 1000:-/dygn (i priset ingår bäddset och handdukar till en säng - ni väljer själva om ni vill hyra till bäddset/handdukar till fler sängar för 100:-/person eller om ni tar med eget).

Incheckning från klockan 15:00 och utchekning senast klockan 11:00.
Ni tar reda på disk och lämnar stället i ett trevligt skick, men vi slutstädar så det är i ordning till nästa gäst anländer.

Bokar gör du direkt på telefonen till;
Annika 070-5198681
eller
Fredrik 070-5544049

Varmt välkomna till Skifferstigen i Hultsfred!
Hälsningar Annika & Fredrik


Här nedan kan ni se lite bilder på hur det ser ut.