Att arbeta med administration, texter och layout är något som jag gärna gör. Det kan handla om allt från redigering, skapa mallar/dokument, korrekturläsning till att göra affischer eller hjälpa till med marknadsföring via sociala medier.

Jag frilansar även som reporter för lokaltidningar och tar mig gärna an sådana uppdrag.

Här kan du se vilka olika tjänster kag kan bistå med. Står inte det du efterfrågar med? Ställ frågan, jag kanske kan hjälpa dig med det också.

Antingen hyr du in mig på timmar vid behov, eller med en löpande överenskommelse på vissa timmar/vecka.


Pris: 390:-/timme + moms. 
Administrativa arbeten jag kan göra från det egna kontoret fakturerar jag/påbörjad halvtimme övriga uppdrag faktureras/påbörjad timme.

FÖRETAGSADMINISTRATION
Jag har lätt för att organisera administrativt arbete och att "hålla ordning" på papper. 

Vill du ha hjälp att strukturera upp din egen administration? Skapa mallar och dokument för olika funktioner i ditt företag? Marknadsföra ditt företag via sociala medier?

Har du en relativt lättbearbetad webbplattform kan jag gärna hjälpa till med uppdatering av texter och bilder bara du förser mig med det material du vill ha med. Även göra layout för detta.

Jag gör INTE bokföring, men kan däremot se till att din revisor får din ekonomi med god ordning för att lätt kunna se över redovisningen, och därigenom minska dina kostnader till revisorn. 

Kontakta mig för bokning eller förfrågningar på;

annika@stagards.com
076-813 8448.

FRILANSANDE JOURNALIST
Jag har frilansat som lokalreporter och tar mig gärna an sådana uppdrag för olika tidskrifter, såväl digitala som analoga.

SEKRETERARE
Jag har suttit i ett antal styrelser på olika nivåer och har väldigt lätt för att formulera mig i text, att få med det väsentliga till protokoll och minnesanteckningar.

Jag kan sitta med på distans för att dokumentera ert möte och ni får era anteckningar/ert protokoll för justering direkt efter mötet.