Musikquiz, sång till gitarr, ett helt band som underhåller...? Ja, möjligheterna är många. 
Jag har under lite mer än 30 år frilansat som sångerska, konferencier, allsångsledare och mycket mer. Vill ni ha underhållning till företaget, föreningen, privata festen? Eller kanske finstämd sång till dop, bröllop, begravning?

Varmt välkommen med din förfrågan så sätter vi ihop något som kan passa just dig/er.
Telefon: 076-8138448.


Kram Annika

Sång och musikunderhållning för olika tillfällen. Som till exempel ett musikquiz med livemusik, sång vid en begravning eller underhållning vid ett evenemang.

Visor till gitarr, jazz, soul, pianobar,

pubunderhållning, livequiz, konferencier m.m.

 

Med en bred repertoar, mångårig erfarenhet och duktiga musiker i sällskap, kan det mesta levereras i ett härligt paket som får de flesta att gå hem med lite extra energi och ett leende på läpparna.

En skådespelarådra finns också, och Trollmor Grimhild är ett fantastiskt resultat av det.

 

Välkommen att boka!

Förfrågning på bokning eller priser?


Ring: 076-813 8448

Låtexemplen nedan ska laddas om och läggas upp igen... Kommer snart tillbaka till sidan.

När Jan Johansen och jag repade inför vår lilla turné spelade vi in några av låtarna.

Här kan du höra vår version av "Calm after the storm" som var Nederländernas bidrag och kom på andra plats i melodifestivalen 2014.

Jonas Otter har skrivit denna vackra sång som också fastnade på inspelning vid våra repetitioner.. Det är lite prat efter men, jag bjuder på det. En "råinspelning" är som den är.. Hoppas du gillar sången. "When love says goodbye"

Makarna Anders och Monika Fogelqvist skrev en jättefin sång till sin son Williams barndop som jag fick den äran att sjunga. Här kan du höra den om du vill. (Monika har skrivit texten och Anders musiken). Varsågod, här är "Williams sång".

Här kan du lyssna på två små julhälsningar som jag spelade in tillsammans med pianisten Anders Fogelqvist december 2014.