Upplevelser, fortbildningar, events m.m. till företag, föreningar, organisationer och privatpersoner. Jag kan paketera detta och ge er en helhetslösning utifrån era egna behov.

Är det dags för kickoff? Väntar företaget besök och vill göra det till en upplevelse? Har idéerna torkat inför festen? Ska ni ha utbildning och/eller kompetensutveckling?


Vad har ni för önskemål? Jag kan antingen hjälpa er med en helhetslösning, (allt ifrån transporter, boende, happenings, mat, föreläsare, lokaler, utrustning etc), till att göra delar av arrangemangen.
 

Kom med era önskemål och budgetram så kan vi tillsammans göra era events till härliga minnen och mycket positivt att bära med sig inför framtiden.
 

Jag har tidigare arbetat som bl.a. koordinator/konferensvärdinna och samlat på sig både värdefulla kontakter och erfarenhet inom detta. Kontakta mig med dina funderingar.


Telefon; 076-813 8448 eller annika@stagards.com


Varmt välkommen!

Annika Stagård

(det vill säga jag) är en sångerska och koordinator som älskar att arbeta med många bollar i luften och olika projekt.

Med ett brett kontaktnät, stor erfarenhet och många idéer kan jag göra paketlösningar med en härlig helhetsupplevelse eller stå för underbar underhållning.

Under flikarna hittar du mer information om vad som finns att erbjuda när det gäller events.

Stort eller litet sällskap?

 Alla är välkomna!

Kontakta;

Annika Stagård

076-813 8448

annika@stagards.com