Hej

Jag är en väldigt duktig koordinator som har lätt för att ta människor, se lösningar, organisera och genomföra både stora som små projekt.

 

Som anställd koordinator har jag varit med och genomfört både stora företagsevents för exempelvis Ikea och privata fester för bland andra familjen Bonnier. Till listan kan läggas seminarium, fortbildningar, resor både inom och utom Sverige för allt från mindre grupper till stora busslaster och mycket mer.

 

Jag har genom åren fått ett stort kontaktnät runt om i landet vilket gör att jag lätt har möjlighet att knyta till mig de kompletterande element som behövs för att få en bra helhetslösning både i det stora och i det lilla.

 

Jag värdesätter de små detaljerna och målsättningen är att de som deltar skall få en upplevelse de kan minnas med värme och glädje. Förhoppningsvis med lite nya kunskaper och erfarenheter i bagaget.

 

Har du ett event som skall genomföras, stort som litet, så hjälper jag mer än gärna till.

 

Med vänliga hälsningar och förhoppningar om många goda samarbeten. //Annika Stagård

 

Ps. Jag genomför gärna events för företag, föreningar och privatpersoner i hela Sverige, inte bara här i Småland där jag bor.

 

Ledord som passar in på mig:

Driftig, innovativ, effektiv, koordinerande och organiserande, utåtriktad, månsysslare med stort kontaktnät och breda erfarenheter.