Barnens Favorit!

Då jag har flyttat till en annan kommun är världens bästa trollmor inte så ofta på Garpedansberget nu för tiden. Men hon finns kvar och hon kommer mer än gärna dit!
Så... Boka henne.

Grimhild heter Trollmor som bor på Garpedansberget. Hon har bott där i många hundra år och möter gärna upp barn, och deras vuxna, vid foten av berget för att ta med dem på en spännande sagovandring upp på Garpedans. Spännande bland trollen i trollparken och upp till den underbara utsikten på toppen med en vy över hela Gamleby.

 

Hon kan dock vara lite oborstad när hon hoppar runt i lerpölar och stänker omkring sig. Barnen älskar det och föräldrarna tycker nog det är tur att det finns tvättmaskiner. ;)

Och.. För en trollmor är det alltid trolldag (varken tisdag eller lördag) och på trolldagar får man äta precis vad man vill, när man vill, så givetvis bjuds alla barn på något litet gott.


Grimhild passar ypperligt att boka till;
- Barnkalas
- Evenemang för små och stora
- Skattjakter
och mycket mer...

Pris för att boka Grimhild;
Vanlig sagovandring eller om Grimhild kommer på besök och är den spontana trollmor hon alltid är kostar 1500:- (+ resa 18,50:-/mil) för ca 45 minuter.

Skattjakt med Grimhild och Rulle, Gnus eller Drulle kostar 3000:- (+resa). Tar ca 60 minuter.

Vid specifika önskemål på innehåll som kräver mer förarbete görs individuella offerter.
 

Grimhilds sommar - 2017

Detta var världens bästa trollmors sista sommar i Gamleby. Åtminstone så där återkommande, varje vecka, som hon nu varit under flera års tid. 

Det var, som vanligt, härliga upptåg med barnen både på Kust Camp Gamleby och Garpedansberget.

Stort tack till Micke och Pernilla på campingen som bokat Grimhild, låtit henne ha sin egen lilla stuga vid badet och möjliggjort för alla barn att få leka med henne!


Förhoppningsvis kommer hon kunna dyka upp på berget någon gång ibland ändå, även om hon inte springer där varje vecka.

Grimhilds sommar - 2016

Ännu en underbar sommar full av upptåg och fantastiska möten med människor.

Den här sommaren har Grimhild fått en alldeles egen stuga nere vid campingen. Den gamla glasskiosken nere vid badet har hon nu inrett med såväl säng som skattkista och sin allra finaste kaffeservis.

Hon har även fått gå på fotbollsskola i Hultsfred. Då lossnade ena skosulan helt från träskon (de har ju hängt med i några hundra år de skorna) men med lite silvertejp kan det mesta fixas.

Förutom de här små utflykterna så har Grimhild givetvis i vanlig ordning lekt med barnen nere på campingen och haft sagovandringar på Garpedansberget.

Åter igen - ett STORT tack till alla som valt att umgås med Grimhild denna sommar och till Micke & Pernilla på Kust Camp Gamleby för att de fortsätter att ha henne som sitt eget lilla campingtroll.

Grimhilds sommar - 2015

Grimhild har, precis som tidigare somrar, träffat fantastiska barn och deras vuxna. Både på sitt eget Garpedansberg och nere vid Hammarsbadet när hon provat på campinglivet.

Hon har även under året lärt sig cykla på elcykel och det var en annorlunda upplevelse med kommunens energirådgivare som sprang efter en bit för att hålla i pakethållaren. 

Åter igen ETT STORT TACK till alla som gör det möjligt för Grimhild att få fortsätta med sina upptåg. Både besökare och alla som bokar detta, lite oborstade men vansinnigt snälla, troll.

Inte minst Kust Camp, med Micke och Pernilla i spetsen, som möjliggör dessa sagovandringar och campingäventyr.

Grimhilds sommar - 2014

 

Åter igen har Trollmor Grimhild haft en fantastisk sommar med alla barn och deras vuxna. Såväl på sagovandringarna på Garpedansberget som på Hammarsbadet och på Skattjakterna.

Denna sommar har Grimhild lärt sig att även tumla sina kläder när hon tvättat dem nere vid badet. Hur kul som helst!

Ett stort tack till alla små och stora som kommit och träffat Trollmor. Hoppas vi ses igen!

Tack Mikael & Pernilla på Kust Camp Gamelby som även detta år sett till så Grimhild haft fullt upp. 

Nu blir det lite kalas och skattjakter på annat håll och så planerar Trollmor att lära sig cykla till nästa sommar.
:)

Grimhilds sommar - 2013

 

Ett stort tack till alla små och stora som kommit och träffat Trollmor såväl på Garpedansberget som på Kust Camp Gamleby.

Grimhild hade den äran att få roa Husbilsföreningen på deras stora träff i Gamleby så nu vet vi att även vuxna tycker det är roligt att träffa henne.

Därför kan hon även hälsa på ert företag, föreningen eller vad det nu är för planer som finns där ni vill ha ett tokroligt inslag av ett spontant, osedvanligt snällt, lite glömskt och småvirrigt troll. ;)

Grimhilds sommar - 2012

Sommaren 2012 gjorde Trollmor Grimhild entré på Garpedansberget. Denna fantastiska miljö kräver ett livs levande troll som kan göra sagoparken rättvisa med sina berättelser om både sägner och troll. Så.. Grimhild fick se dagens ljus och sagovandringarna inleddes, mycket uppskattat av de som hittade dit. En rolig satsning!

Fotograf: Sven Larsson
Fotograf: Sven Larsson
Grimhild med Klumpekloss 2014
Drulle sommaren 2013
Grimhild och Gnus i Smedjan hösten 2012
Fotograf: Sven Larsson
Fotograf: Sven Larsson
Fotograf: Sven Larsson